FCSB

Argaseala a prins glas

Iesit din peisaj cat timp Victor Piturca a fost la Steaua, Valeriu Argaseala isi va relua postul de conducere incepand de luni. Argaseala a profitat de acest lucru si i-a spus lui Becali cateva lucruri negative despre Piturca.
Fostul presedinte a fost marginalizat cat timp Victor Piturca s-a aflat in Ghencea, primind doar un post de director economic. Pana si masina i-a luat-o Piturca, Argaseala fiind nevoit sa-l vada zi de zi pe Florin Marin cum se plimba cu un Audi Q7.

Plecarea lui Piturca a venit la tanc pentru Argaseala, care de cateva zile incepuse sa isi caute din ce in ce mai serios o noua echipa.

Acesta a discutat deja cu Gigi Becali despre mai multe lucruri petrecute la Steaua in perioada in care Piturca a condus de unul singur clubul si l-a pus intr-o imagine negativa pe fostul antrenor.

"La Steaua s-a sarit din nou calul din punct de vedere economic. Am facut economii pe timp de criza, desfiintand mai multe grupe de juniori, iar Piturca le-a facut la loc. Argaseala mi-a raspuns ca nu mi-a spus acest lucru pentru ca Piturca era seful", a afirmat Gigi Becali.

Patronul ros-albastrilor este hotarat sa desfiinteze aceste grupe si, in plus, ia in calcul varianta remontarii gardurilor in preajma tribunelor inaintea duelului cu Victoria Branesti.

Onlinesport


Argaseala a prins glas