FCSB

Grecii, uluiti de Steaua: "Parca e Barcelona"

"Joaca Steaua, zici ca-i Barcelona" - spuneau ironic fanii Stelei la adresa echipei lui Mihai Stoichita sezonul trecut. Fara sa fie ironici, de aceasta data grecii sunt cei care compara echipa din Ghencea cu FC Barcelona, dupa ce ros-albastrii au reusit o victorie de rasunet in fata lui Olympiakos.
Fanii lui Olympiakos au ramas impresionati de Steaua si au comparat echipa din Ghencea cu FC Barcelona, dupa prestatia din amicalul castigat dupa golul lui Bogdan Stancu.

"Am urmarit meciul si am avut o prestatie ingrijoratoare. Steaua ne-a surclasat la toate capitolele, parca era Barcelona, iar noi am aratat ca niste zombii", a scris un suporter pe forumul lui Olympiacos.

"Parca erau sedati!", a scris un alt suporter, in timp ce Gerasimos catalogheaza prestatia lui Olympiacos drept "brutala".

Nici presa din Grecia nu a ramas impasibila dupa evolutia lui Olympiakos din meciul amical cu Steaua, laudand organizarea excelenta a echipei lui Victor Piturca.

"Dupa ce Steaua a deschis scorul, Linen (n.n. antrenorul lui Olympiakos) le-a cerut jucatorilor sai sa mareasca ritmul pe benzi. Zairi si Miralas au incercat in van sa respecte indicatiile antrenorului german, deoarece Olympiakos nu a avut nici o ocazie de gol. Jucatorii au continuat in aceeasi maniera si in startul partii secunde. Mediocritatea din prima repriza s-a mutat in a doua, iar Olympiakos a parut lipsita de idei in atac si vulnerabila la fiecare actiune a Stelei", a scris Sport Day.

Onlinesport


Grecii, uluiti de Steaua: "Parca e Barcelona"