FCSB

Abrudan, transferat la Steaua

Al saptelea jucator transferat de Steaua in aceasta vara, Octavian Abrudan, s-a prezentat, vineri, la antrenamentul ros-albastrilor. La sedinta de pregatire a fost prezent si Mirel Radoi, fostul capitan al Stelei.
Fundasul central Octavian Abrudan a semnat deja contractul cu Steaua si s-a pregatit pentru prima data vineri alaturi de noii sai colegi.

Octavian Abrudan este a saptea achizitie a Stelei din aceasta vara, dupa Iordan Todorov, Dorel Stoica, Alex Pacurar, Razvan Stanca, Mihai Radut si Florin Gardos.

La antrenamentul de vineri a fost prezent si fostul capitan al ros-albastrilor, Mirel Radoi, care a exclus o posibila revenire in Ghencea.

"Am venit sa fac putina miscare cu baietii si sa le urez bafta, pentru ca pleaca mâine în cantonament si nu stiu când o sa ne mai vedem. Baietii sunt ok, dar putin obositi, pentru ca abia au început pregatirile. Dintre jucatorii noi îi stiam doar pe unii, iar pe ceilalti i-am vazut acum pentru prima oara. Cred ca aceste achizitii s-au facut cu cap si nu au fost facute într-o doara. În acest moment nu se poate discuta de întoarcerea mea la Steaua, poate în viitorul mai îndepartat. Deocamdata nu stiu nimic nici de un transfer al meu la o alta echipa. În urmatoarele zile ma voi întoarce la Riyad, pentru ca o sa începem si noi pregatirea", a spus Radoi.

Onlinesport


Abrudan, transferat la Steaua