FCSB

Argaseala, minimalizat: "Trebuie sa tinem cont de parerea suporterilor"

Valeriu Argaseala va avea puteri restranse in sezonul urmator. Legaturile actualului presedinte cu vestiarul vor fi minime, deoarece Becali il considera incapabil sa gestioneze situatia din vestiar, unde jucatorii se plang din ce in ce mai des.
Actualul presedinte se va ocupa, din sezonul urmator, doar de relatiile cu FRF si LPF, dupa ce in ultimii a demonstrat ca nu este pregatit sa conduca un club de talia Stelei.

"Vali trebuie sa inteleaga ca nu putem conduce doar noi doi echipa. Pe el nu il mai vor suporterii si trebuie sa tinem cont de pararea lor. O sa aduc pe altcineva care sa fie presedinte pe probleme sportive", a spus Gigi Becali.

Patronul ros-albastrilor a explicat ce ar fi facut Victor Piturca in cazul in care jucatorii s-ar fi plans ca vor sa plece, cum au facut Goian si Sorin Ghionea.

"Piturca mi-a zis ca ii trimitea la echipa a doua imediat. Cum sa vina un jucator sa se planga ca vrea sa plece? Ia du-te, ba, jucatorule, la echipa a doua. Pleci cand vrea Steaua, nu cand vrei tu", a adaugat Becali.

Onlinesport


Argaseala, minimalizat: "Trebuie sa tinem cont de parerea suporterilor"