FCSB

Ienei: "Becali a luat-o razna"

Fostul mare antrenor al Stelei, Emeric Ienei, considera ca patronul ros-albastrilor a luat-o razna din cauza insucceselor din ultima vreme. Ienei ii critica si pe suporterii care l-au injurat pe Becali la meciurile din acest sezon. Steaua va juca la Buzau, dupa ce contractul cu Ministerul Apararii Nationale nu a mai fost reinnoit, iar Becali are conturile blocate. Sondaj si comentarii: Cat ii mai dati lui Becali la Steaua?
"Becali a facut si lucruri bune, dar la un moment dat a luat-o razna, iar spectatorii au avut un comportament necivilizat la adresa lui", a spus Emeric Ienei la sportro.

De asemenea, Ienei i-a criticat si pe suporterii care au creat o atmosfera ostila in acest sezon la meciurile disputate de Steaua in Ghencea.

"Chiar daca nu mai are prestatii foarte bune, Steaua ar trebui sa ramana in Capitala. In momentul in care a preluat Steaua, Becali trebuia sa le dea actiuni celor de la MApN, in asa fel incat complexul Steaua sa ramana al echipei.

Fanii trebuie sa uite de lupta cu Becali, pentru ca nu ea este importanta. Conteaza ca Steaua sa aiba rezultate, iar jucatorii sa fie sustinuti. Echipa trebuie sustinuta atunci cand nu merge jocul, nu doar cand merge. Razboiul fanilor cu Becali nu este interesant, importanta este performanta echipei", a mai spus Ienei.

Onlinesport


Ienei: "Becali a luat-o razna"