FCSB

Becali vrea sa mute Steaua la Buzau. Din 2012 in Pipera

Gigi Becali a anuntat, marti, ca Steaua ar putea evolua din sezonul urmator la Buzau, deoarece MAPN are pretentii prea ridicate de ordin financiar. Pentru a evolua in Ghencea, Steaua ar trebui sa plateasca lunar cate 65.000 de euro, de patru ori mai mult decat toate celelalte ehipa din Liga 1 la un loc.
Steaua a primit licenta in urma cu o saptamana, insa reprezentantii MAPn au trimis o sesizare catre FRF prin care sustineau ca echipa din Ghencea are datorii.

Chiar daca oficialii Stelei au platit chiria de 25.000 de euro pe luna in avans, cei de la MAPn au sustinut ca Gigi Becali nu a platit impozitul de 40.000 de euro lunar pentru baza de pregatire.

"Toate echipele din Liga 1 platesc cate 1.000 de euro lunar. Mie imi cer 65.000 de euro, doar nu sunt nebun sa dau atatia bani. Ce o sa fac? O sa mut Steaua din Ghencea. O sa vad unde jucam, probabil la Buzau", a spus Gigi Becali la gsptv.

Ros-albastrii au disputat la Buzau si meciul cu Astra din acest sezon, iar suporterii locali au fost alaturi de echipa.

Totusi, Steaua are un impediment in incercarea de a evolua sezonul urmator la Buzau, deoarece Victoria Branesti a obtinut acordul pentru a juca pe arena din Crang.

Din 2012, Gigi Becali a anuntat ca va muta echipa in Pipera, pe un nu stadion care va costa 80 de milioane de euro. "O sa fie mai bine aici", a precizat Becali.

Onlinesport


Becali vrea sa mute Steaua la Buzau. Din 2012 in Pipera