FCSB

Patru ore de negocieri intre Becali si Piturca

Victor Piturca a ajuns vineri, in jurul orei 12:30, la palatul lui Gigi Becali pentru a discuta preluarea gruparii din Ghencea, fiind favorit pentru a il inlocui pe Mihai Stoichita. Negocierile au durat aproximativ patru ore, iar Victor Piturca nu a dat inca un raspuns final.
Gigi Becali a pus piciorul in prag si l-a convins pe Victor Piturca sa accepte o prima runda de negocieri. Fostul selectioner a ajuns la resedinta lui Gigi Becali chiar inaintea patronului Stelei, care a intampinat probleme in trafic.

Lui Victor Piturca i se pregateste un salariu de 300 de mii de euro, insa suma poate creste pana la 1 milion de euro, in cazul in care Steaua va lua campionatul.

"Piturca a venit aici ca sa bea o cafea cu mine, este prietenul meu. Uite, voi da un milion de euro antrenrului care va lua campionatul cu Steaua, iar salariul va fi de 300 de mii de euro anual. Dinu Gheorghe ar veni la Steaua, dar cu conditia sa fie numarul unu in club. Asta nu inseamna ca Argaseala pleaca", a afirmat Becali.

De asemenea, Becali i-a promis mana libera la transferuri si liniste deplina la echipa. "De acum doar antrenorul va aduce jucatori la Steaua", a mentionat Becali.

"Nu am discutat acum despre venirea mea la Steaua, dar orice este posibil. Ramanem sa mai vorbim. Voi spune atunci conditiile mele", a spus Piturca dupa patru ore de negocieri cu Becali.

Victor Piturca se afla pe lista cu posibilii antrenori ai Stelei, alaturi de Ionut Badea, Gica Hagi si Mircea Rednic.

Onlinesport


Patru ore de negocieri intre Becali si Piturca