FCSB

Argaseala si Becali, terorizati de suporteri

De cateva zile, pe forumurile suporterilor stelisti au fost facute publice numerele de telefon ale lui Gigi Becali si Valeriu Argaseala. Sefii Stelei au fost nevoiti sa isi schimbe numerele de telefon si ameninta cu plangeri penale impotriva celor care i-au terorizat.
Suporterii Stelei au facut publice numerele de telefon ale lui Valeriu Argaseala si Gigi Becali, cu indemnul ca acestia sa fie "terorizati" cu sms-uri prin care sa li se ceara sa plece din Ghencea.

"Cartela de telefon mi-a fost blocata, am primit foarte multe sms-uri. Nu stiu exact cine sunt, dar am vazut un indemn pe forumuri si cu telefonul domnului Becali, astfel ca si el a fost nevoit sa isi schimbe numarul", a povestit presedintele Valeriu Argaseala.

Conducerea Stelei va depune plangere penala impotriva celor care au raspandit numarul de telefon pe Internet, iar acestia vor suporta rigorile legii.

Valeriu Argaseala a mai avut o experienta neplacuta din cauza unui sms in timpul meciului cu Rapid, cand a fost amenintat cu moartea.

Onlinesport


Argaseala si Becali, terorizati de suporteri