FCSB

Planul malefic al lui Mitica Dragomir

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si-a prezentat, marti seara, planul malefic pentru distrugerea Stelei. Dragomir sustine ca vrea sa il scoata definitiv pe Gigi Becali din fotbal, vrea sa vada echipa din Ghencea retrogradata si suspendata din cupele europene pentru urmatorii cinci ani.
Pentru ca Gigi Becali l-a acuzat ca va lua spaga din partea celor de la FC Timisoara, Dumitru Dragomir a anuntat ca va face demersurile pentru declararea lui Gigi Becali persona non grata, ceea ce ar insemna ca patronul Stelei nu va mai putea ocupa nici o functie in fotbal pe toata durata vietii.

"Vreau sa fac curatenie in fotbal. O sa fac si plangere la DNA, sa aduca probe", a amenintat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Seful Ligii a precizat ca nu se va opri aici, dorind sa scoata Steaua din Europa pentru urmatorii cinci ani, pe motiv de xenofobie si rasism.

"Gigi Becali este un rasist pana in maduva oaselor. O sa ma duc personal la FIFA si la UEFA insotit de doi avocati vorbitori de limbi straine pentru a demonstra ca Becali a scris bannerul jignitor de la meciul cu Ujpest. Va fi vai si amar de Steaua!", a tunat Dragomir.

Mitica Dragomir vrea sa faca rau Stelei si pe plan intern, dezvaluind ca va face toate demersurile pentru retrgoradarea echipei din cauza cazului Valiza.

"Acest om a fost prins cu o valiza de 1.7 milioane de euro. O sa ma duc la FIFA cu caseta sa vada toata lumea cum alerga cu bani dupa jucatori. Steaua e in mare pericol", a incheiat Dragomir.

El a mentionat ca nu are nici o remuscare in cazul in care demersurile sale vor dauna echipei din Ghencea. "Juventus are mai mare firma decat Steaua si a fost scoasa din Europa si retrogradata pentru mai putin. Merg pana in panzele albe", sustine seful Ligii.

Onlinesport


Planul malefic al lui Mitica Dragomir