FCSB

Atac la Stoichita

Gigi Becali l-a atacat, marti seara, pe  antrenorul Mihai Stoichita din cauza problemelor din defensiva. Patronul Stelei a dezvaluit ca Mihai Stoichita a fost cel care a cerut ca Sorin Ghionea si Ionut Rada sa plece, dand peste cap toata defensiva. Becali continua sa puna presiune pe 'Lippi' sperand, asa cum a spus Dragomir, ca acesta sa se sature si sa plece singur.
"Eu am facut ce a vrut antrenorul. Stoichita nu i-a mai vrut nici pe Rada, nici pe Ghionea. Stoichita este antrenor si mi-a zis ca ii cunoaste pe Gora Tall si pe Parpas. I-am luat jucatorii, am dat 100 de mii pentru imprumutul lui Gora Tall pe trei luni. Acum, la cum arata echipa, Ghionea ar avea loc la Steaua.

Nu este pe Jelev, el este un fundas de marcaj foarte bun. Jelev e bun, dar are nevoie de inca un jucator bun pe langa el. Pana acum, Tudose l-a incurcat.", a spus Gigi Becali la gsptv.

Patronul ros-albastrilor a mai sustinut ca, pana in acest moment, nu i-a cerut lui Mihai Stoichita sa introduca vreun jucator anume.

"Lui Mihai i-am zis sa joace cum crede el, am vazut ca nu sunt probleme. Daca eram suparat ca joaca Tudose, dadeam un ordin si imediat se rezolva", a explicat Becali.

In schimb, Becali nu s-a sfiit sa ii dea sfaturi tactice lui Mihai Stoichita. "Din echipa de start a Stelei nu pot lipsi Stancu si Tanase, din ratiuni economice, pentru ca pot sa iau bani multi pe ei. Szekely, Kapetanos, Ovidiu Petre, Toja si Banel sunt si ei printre cei mai buni jucatori ai Stelei, nu trebuie sa lipseasca din echipa de start", a adaugat Becali.

Onlinesport


Atac la Stoichita