FCSB

Goian despre sefii Stelei: "Zdrente si perversi"

Dus cu zaharelul si amanat la comisii, Dorin Goian inca asteapta cei 20.000 de euro, ultimul salariu pe care trebuia sa il incaseze de la Steaua. Pana cand isi va primi banii, Goian da de pamant cu conducerea Stelei si il pune la zid pe Valeriu Argaseala.
"De ce sa ii caut eu? Ei trebuiau sa ma sune, ca au numarul. Daca aveau probleme cu banii, puteau sa-mi zica. Dar sunt niste zdrente si perversi, ce sa vorbesc eu cu Argaseala? Eu sa il caut? E un pervers si atunci am sa ma comport si eu ca atare. Bine, Argaseala este o persoana cu care nu se poate discuta prea multe pentru ca nu face parte din acest peisaj numit Steaua. Nu are nici o treaba!", a spus Goian pentru Prima TV.

Fotbalistul transferat la Palermo a vorbit si despre situatia lui Mihaita Nesu, cel care nu a mai incasat prima de calificare in grupele Ligii Campionilor.

"El a fost chiar prost! El trebuia sa primeasca o prima foarte mare pentru calificarea in Liga Campionilor, dar hartia nu era inregistrata la Liga. N-ar fi trebuit sa accepte sa plece la Utrecht pana nu-si lua banii" , a comentat Goian.

Dorin Goian a mai sustinut ca in aceeasi situatie se afla si Florin Lovin, dar ca acesta a fost pacalit de Valeriu Argaseala in momentul transferului.

Onlinesport


Goian despre sefii Stelei: "Zdrente si perversi"