FCSB

Stoichita este noul antrenor al Stelei

Mihai Stoichita a fost numit joi noapte noul antrenor al Stelei, dupa ce Bergodi a fost dat afara si Panduru a refuzat pozitia. Stoichita a stat joi noapte la discutii nici jumatate de ora si a plecat fredonand, intr-o senzatie de deja-vu, cuvintele pe care mai toti antrenorii Stelei le-au spus la numire: "Steaua nu se refuza". Noaptea din timpul partidei Stelei cu Sheriff, dar si ceea ce a urmat, a fost nebuna. Iata ce s-a intamplat.
Stoichita a fost propus de Panduru, iar la ora 2 jumatate noaptea a venit la casa lui Becali din Aviatorilor pentru discutii. Nici nu batea ora 3 si el iesea pe usa antrenor. Pandi refuzase pozitia de tehnician in aceeasi seara, dupa ce Bergodi a fost anuntat ca e dat afara.

"Steaua nu se refuza niciodata. Am acceptat pe loc pentru ca o asemenea oferta e de nerefuzat", a spus Stoichita, niste cuvintepe care si Hagi si Bergodi si Zenga si cati si mai cati le-au spus inainte de a iesi cu coada intre picioare.

Stoichita este candidatul ideal, el nu vrea contract si este gata sa se apuce de treaba.

Cristiano Bergodi s-a intalnit joi seara cu o parte din conducerea Stelei in vederea rezilierii contractului cu echipa din Ghencea. Discutiile au fost extrem de aprinse de ambele tabere, cu obiecte aruncate si tipete de ambele parti.

Becali intrase in vestiar la pauza meciului cu Sheriff si a avut o discutie cu jucatorii. Dupa meci, jucatorii au aflat ca italianul a fost demis si au incercat sa il sustina, insa degeaba.

Forum: Are ce cauta Stoichita la Steaua?

Despre demiterea lui Bergodi, noul tehnician a spus ca "nemultumirile existau dinainte si probabil orice gest nepotrivit putea conduce la aceasta decizie. Mi se pare ca reprosurile lui Gigi Becali la adresa lui Cristiano Bergodi sunt indreptatite, iar decizia sa este justificata. V-a placut cum a jucat Steaua in ultimele meciuri? In momentul cand accepti sa te duci la Steaua, iti asumi un risc si o faci pe barba ta. E inadmisibil sa faci remiza cu Sheriff".

Stoichita a afirmat ca aducerea lui Basarab Panduru era o solutie extrem de buna pentru echipa din Ghencea.

"De ce sa nu fi venit Panduru in locul lui Bergodi? El a facut o singura greseala, atunci cand a spus ca nu va fi sub nici o forma urmatorul antrenor al Stelei. Credeti ca aducerea lui Panduru a fost intamplatoare? Panduru e vreun contabil? El este un cadru tehnic, un antrenor de fotbal, care de aceea a fost adus in Ghencea", a adaugat Stoichita.

Onlinesport


Stoichita este noul antrenor al Stelei