FCSB

"Gigi o sa ii faca lui Dorinel si antrenamentele"

Fostul international roman Danut Lupu nu crede in sansele lui Dorinel Munteanu pe banca Stelei si spune ca implicarea lui Gigi Becali la echipa se va extinde fata de mandatele lui Gica Hagi si Marius Lacatus.
"Dorinel nu are caracter, pentru ca, daca avea, ar fi trebuit sa plece dupa conferinta de prezentare in care Gigi Becali a facut ce a vrut. Mai mult, Gica Mihali, omul care l-a ajutat pe unde a avut nevoie, a fost bun doar la jug nu si la "malai". O sa vina o vreme cand si pe altii o sa ii doara undeva de el. Daca lui Laca ii facea Gigi echipa, lui o sa ii faca si antrenamentele. O sa il sune dimineata si o sa ii zica: "Dorinele, azi faci cu baietii cinci contra doi, le dai sa bage ture si ii pui sa sara gardulete", a spus Lupu in CanCan.

Danut Lupu si-a adus aminte de meciuirle dintre echipele pe care echipele lui Dorinel Munteanu le disputa cu Steaua si i-a atribuit acestuia aceeasi porecla pe care o are si Mircea Rednic, "Strambul".

"Dinamo-Steaua va fi un derby intre doua echipe cu probleme pe bancile tehnice pentru ca pe una va sta un "stramb", iar pe cealalta... un altul. De ce spun asta? Pai Dorinel nu a invins niciodata Steaua ca antrenor. Cu Dinamo si cu Rapid putea sa bata, il ajuta echipa, iar cand veneau meciurile cu Steaua brusc se rupea ceva", a adaugat Lupu.

Onlinesport


"Gigi o sa ii faca lui Dorinel si antrenamentele"