FCSB

"Gigi nu mi-a facut niciodata echipa"

Marius Lacatus sustine ca Gigi Becali nu a avut nici o implicare in formatiile pe care le-a trimis in teren in anul in care s-a aflat pe banca echipei din Ghencea.
"Pe mine nu m-a sunat nimeni. Telefoanele cu care vorbesc inainte si dupa meci, cu sotia, le tin inchise in timpul celor 90 de minute. Pe mine nu m-a sunat Gigi nici macar o data si nu mi-a facut echipa niciodata, asa cum se spune. Poate a zis el, la televizor, ca mi-a cerut sa-l introduc pe unul sau pe altul, dar asta a fost dupa ce echipa pe care am alcatuit-o eu a castigat", a declarat Lacatus in Click.

Dupa ce Gigi Becali a dezvaluit ce schimbari i-a transmis sa faca in meciul cu Olympique Lyon si a declarat ca il lase "sa se inece", Lacatus sustine ca nu este suparat pe patronul Stelei.

"Nici vorba sa fiu suparat. Asta este Gigi Becali! El isi da cu parerea, insa are in jurul lui oameni care il influenteaza. Pe mine nu m-a dat el afara. Eu eram in grafic pentru castigarea titlului, insa mi-a fost teama sa nu fac un alt pas gresit si sa-i supar pe suporterii care mi-au strigat numele meci de meci si carora le-am dedicat atatea goluri", a adaugat el.

Marius Lacatus a mai precizat ca nu Victor Piturca a fost cel care l-a lucrat, spunand ca nu este vorba despre un fost jucator al Stelei.

"Eu am vorbit cu Piti si cu alti fosti coechipieri de pe vremea cand evoluam la Steaua. Nu m-a lucrat nici un fost jucator de la Steaua. Sigur, sunt altii care nu au legatura cu fotbalul. Nu au jucat in viata lor, insa sunt implicati si isi dau mereu cu parerea pe la televizor pentru a-si face imagine", a explicat "Fiara".

Onlinesport


"Gigi nu mi-a facut niciodata echipa"