FCSB

Adi Ilie: "Intre echipa de club si nationala as alege prima varianta"

Fostul manager al Stelei ii da dreptate lui Mirel Radoi, dupa ce fotbalistul din Ghencea a preferat sa joace pentru echipa de club, in loc sa se menajeze pentru meciul cu Franta.
"Radoi a facut bine ca a jucat cu Fiorentina si cu Otopeni. Nu poti sa ajungi la echipa nationala daca nu ai meciuri in picioare. Daca nu juca la Steaua, poate juca impotriva Frantei si ii ceda piciorul. Radoi trebuie sa joace si pentru echipa de club. Eu daca as fi pus sa aleg intre echipa de club si nationala as alege prima varianta pentru ca am un contract pe o perioada mai lunga, clubul imi plateste tot", a spus Adi Ilie la Informatia.

Adrian Ilie a afirmat ca Romania trebuie sa joace pe contraatac in meciul cu Franta, deoarece diferenta de valoare dintre cele doua echipe este una destul de mare.

"Franta este o echipa puternica, are jucatori de valoare. Piturca si-a ales un lot cu multi jucatori neexperimentati, dar este posibil sa avem un rezultat pozitiv. Avem jucatori de valoare si cu o tactica bine pusa la punct putem castiga, la fel cum facut cu Olanda", a afirmat Ilie.

"Cobra" a vorbit si despre situatia de la fostul sau club. "Steaua este in grafic, chiar si dupa 1-1 cu CS Otopeni. Pantelis Kapetanos nu este un varf de mare calitate, dar si-a facut treaba de cate ori a intrat", a comentat el.

Onlinesport


Adi Ilie: "Intre echipa de club si nationala as alege prima varianta"