FCSB

"Arthuro si Toja nu au fata de Steaua"

Fostul atacant al Stelei, Gabi Balint, s-a declarat dezamagit de prestatia lui Arthuro in cele 12 meciuri pe care acesta le-a disputat in tricoul "ros-albastrilor". Gabi Balint a criticat si prestatia lui Toja.
"Arthuro nu are fata de Steaua. M-am cam plictisit sa il tot urmaresc. Nu e eficient. In afara de prelungirea cu capul, care e singura lui calitate. Arthuro nu are in plus nimic fata de Bogdan Stancu", a analizat Gabi Balint la SportRo.

Urmatorul pe lista jucatorilor criticati de Gabi Balint a fost Juan Toja, despre care fosta glorie a Stelei a afirmat ca nu are ce cauta in echipa de start.

"Parca alearga cu un rucsac de 20 de kilograme in spate. Locul lui Toja nu e nicaieri in primul 11. Pe stanga nu are viteza, iar Steaua are destui jucatori de viteza. Ce sa faca Toja pe banda, s-o ia cu chinuiala?", a opinat Balint.

Analistul SportRo a trecut si in tabara CFR-ului, remarcand prestatia slaba a lui Emmanuel Culio.  "Inca traieste dupa meciul de la Roma. A fost in permanenta in dialog cu arbitrul. Mi s-a parut ca un jucator cu aere de vedeta", a conchis el.

Onlinesport


"Arthuro si Toja nu au fata de Steaua"