FCSB

Argaseala: "Avem sanse cu Fiorentina"

Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, crede ca vicecampioana Romaniei poate obtine cel putin un egal, marti, in meciul cu Fiorentina din Liga Campionilor.
"La Fiorentina avem sanse dupa ce am vazut jocul echipei in ultimele meciuri. Rezultatul Fiorentinei cu Lazio nu este concludent pentru ca echipele mari isi revin de la o zi la alta. Nu ne-am supara ca Fiorentina sa aiba o cadere. Cand am fost la Valencia am avut 7.000 de suporteri romani in tribune. In Italia si in Spania, unde sunt romani, cu siguranta vor fi si suporterii Stelei", a spus Argaseala la sptfm.

Referitor la meciul terminat la egalitate, scor 1-1, cu CFR Cluj, Argaseala s-a aratat multumit de prestatia fotbalistilor lui Marius Lacatus.

"N-a fost rau un egal. Si din punct de vedere al spectacolului jocul a avut ce sa arate. Oamenii de fotbal au apreciat jocul si a fost un model de desfasurare pe teren si ca fair play. S-a vazut ca Steaua este o echipa foarte bine legata, un tot unitar. Nu ne-am retras deliberat, am atacat pana in ultima secunda, dar daca noi am fi alergat dupa al doilea gol, CFR ar fi profitat de spatii. E bine ca am pastrat distanta fata de Cluj, nu stiu cate echipe vor castiga acolo daca ei vor continua sa joace asa", a explicat oficialul "ros-albastrilor".

Argaseala considera ca decizia lui Augustus Constantin de a nu-l elimina pe Ricardo Cadu a fost luata in "spiritul jocului", si nu in "litera regulamentului".

"Augustus a arbitrat uniform, dar a plecat de la premiza sa nu elimine un jucator decat daca acesta ar fi gresit grav, cu toate ca si acest incident a fost unul grav. Nu a vrut sa dezechilibreze jocul, chiar daca trebuia eliminat", a adaugat Argaseala.

In final, acesta a promis ca situatia lui Ricardo Pedriel va fi rezolvata curand. "Bolivienii ne-au trimis joi un nou cont, am facut viramentul catre ei, iar saptamana viitoare nu va mai exista niciun motiv pentru a refuza elibararea cartii", a precizat el.

Onlinesport


Argaseala: "Avem sanse cu Fiorentina"