FCSB

Abel Moreno: "In iarna voi incerca sa scap de Steaua"

Transferat de doar cateva saptamani la Steaua, Abel Moreno sustine ca s-a saturat de echipa din Ghencea si vrea sa plece cu orice pret in iarna la alta echipa.
"Nu m-au trecut pe lista pentru Liga Campionilor. Mai rau e ca nimeni nu mi-a explicat cu exactitate de ce. Cu atat mai mult cu cat au inscris pe lista cativa jucatori care erau accidentati. Eu am venit aici la cererea antrenorului si a directorului tehnic, astfel incat e de neinteles. Nu stiu daca Gigi Becali are ceva de-a face cu asta. In definitiv, el e seful, el plateste si comanda. E ciudat, pentru ca au insistat atat de mult pentru transferul meu si totul a culminat cu o lunga negociere. Daca stiam ce se va intampla, ca nu voi ajunge sa joc in Liga, as fi ramas in Spania", a spus Abel.

Fostul mijlocas de la Murcia a continuat. "Traiesc singur si adevarul e ca petrec mult timp in casa, pe internet. Aici nici nu prea ai mare lucru de facut. Arareori mai dau cate o tura prin centrul comercial. Voi jucat cat voi putea aici, pana in iarna, apoi voi incerca sa scap de aici", a adaugat fotbalistul.

Abel Moreno a fost transferat in aceasta vara in Ghencea pentru 200 de mii de euro de la Real Murcia si a bifat un singur meci la echipa mare, fiind apoi trimis la echipa secunda.

Onlinesport


Abel Moreno: "In iarna voi incerca sa scap de Steaua"