FCSB

Adrian Ilie: "Steaua va deveni o forta in Europa"

Fostul manager al Stelei, Adrian Ilie, prevede vremuri bune pentru echipa din Ghencea, si nu doar pe plan intern. Adrian Ilie a vorbit si despre Juan Toja si Bogdan Stancu, luandu-le apararea jucatorilor.
"Steaua este mai mult decat in grafic, a jucat foarte bine tactic cu Galatasaray. In afara de meciul de la Vaslui, Steaua a jucat bine. In scurt timp Steaua va deveni o forta in Europa", a declarat Adrian Ilie la Liga Lu' Mitica.

Adrian Ilie a explicat pozitia pe care trebuie folosit Bogdan Stancu, golgheterul Stelei din acest sezon. "Golul lui Bogdan Stancu a fost valabil. El nu poate juca pe postul lui Arthuro, Steaua are nevoie sa joace cu un atacant masiv. Postul lui e acelasi cu cel al lui Dayro Moreno. El si-a facut datoria atat timp cat a fost folosit. Este un jucator de viitor si o sa creasca de la meci la meci", e de parere Ilie.

Fostul oficial al Stelei a sarit in apararea columbianului Toja, dupa ce acesta a fost pus la zid la finele meciului cu Galatasaray.

"Juan Toja este un fotbalist de calitate si nu il vad sa joace in partea stanga, pentru ca nu are viteza foarte bine. Mai are nevoie de adaptare si sa fie pregatit fizic. O pozitie buna pentru el ar fi si in centru", a precizat "Cobra".

Adrian Ilie a mai spus ca Gigi Becali i-a propus sa revina in Ghencea si nu exclude o noua colaborare.

Onlinesport


Adrian Ilie: "Steaua va deveni o forta in Europa"