FCSB

Antonio Semedo: "Vom avea meci greu cu Gaz Metan"

Mijlocasul Stelei, Antonio Semedo, sustine ca intalnirea cu Gaz Metan Medias va fi foarte dificila pentru el si colegii sai deoarece gruparea sibiana va veni montata pentru a nu pierde in Ghencea.
"Este un meci greu, deoarece jucatorii de la Gaz Metan vor fi montati la maxim si cu dorinta de a castiga in Ghencea. Cred ca va trebui sa muncim mai mult decat ei pentru a obtine toate cele trei puncte", a spus Semedo, citate de site-ul formatiei ros-albastre.

Fotbalistul e de parere ca Steaua trebuie sa trateze cu multa seriozitate disputa cu Medias si poate sa se ingrijoreze. "Cred ca ne putem ingrijora, deoarece toate echipele care joaca aici se daruiesc la maxim. Cu toate acestea, speram sa castigam si sa le indulcim suporterilor amarul provocat de infrangerea in fata celor de la Bayern", a mai afirmat acesta.

Totusi, portughezul e sigur ca cele trei puncte puse in joc vor ramane in Ghencea: "Normal ca vom castiga, deoarece venim dupa o infrangere si cu totii ne dorim sa castigam meciul cu Gaz Metan. Sper sa se intample asa, iar suporterii sa ne fie alaturi".




Antonio Semedo: "Vom avea meci greu cu Gaz Metan"