FCSB

Adi Ilie, dezamagit de strainii Stelei

Adrian Ilie s-a declarat dezamagit de prestatia fotbalistilor straini ai Stelei din meciul cu Bayern Munchen, pierdut, scor 0-1, in grupa F a Ligii Campionilor.
"Steaua trebuia sa inscrie pentru a fi putut spera la un rezltat bun. Ma asteptam la mai mult de la jucatorii straini. Am avut si un adversar foarte bun. Bayern a tinut bine de minge la mijlocul terenului si a urcat pe benzi. il remarc pe Zapata pentru ca a avut multe interventii. Este o diferenta intre echipa de anul trecut si cea de anul acesta".

"Anul trecut Steaua nu prea si-a creat ocazii. in meciul de aseara, Steaua a avut ocazii de gol. Mirel Radoi, daca era apt de joc, trebuia folosit la mijlocul terenului. Steaua trebuie sa nu piarda in Italia pentru a se lupta pentru locul trei. Aseara am jucat bine, dar am avut un adversar puternic. Steaua are jucatori de calitate care pot tine de minge. Dayro nu poate sa joace decat al doilea varf, Semedo a fost bine folosit pe banda", a spus Adrian Ilie la gsptv.

Steaua a pierdut primul meci din Grupa F a Ligii Campionilor, scor 0-1, cu Bayern Munchen, dupa un meci in care a lovit de doua ori bara.

Onlinesport


Adi Ilie, dezamagit de strainii Stelei