FCSB

Ion Marin: "Arbitrul a protejat Steaua"

Antrenorul Farului, Ion Marin, sustine ca echipa sa a pierdut meciul cu Steaua deoarece arbitrul Ovidiu Hategan a ajutat echipa lui Marius Lacatus.
"Scorul inregistrat pe tabela este dur si nedrept pentru Farul, pentru ca asta seara am jucat foarte bine si contrar cursului jocului scorul a fost deschis de Steaua, noi ratand un penalty. Din pacate am primit un gol din faza fixa in momentul cand un jucator de la Farul era cazut si arbitrul nu a interupt jocul, noi jucand in 10 atunci, din faza aceea s-a ajuns la corner si ea trebuia intrerupta in timp ce se juca. A aparut apoi si cartonasul rosu dar una peste alta jucatorii de la Steaua au fost protejati, iar arbitrajul a protejat Steaua. Farul a jucat bine astazi si din punctul meu de vedere merita felicitari. Cu mai multa atentie nu primeam acele doua goluri si altfel discutam acum. Am avut Steaua in mana astazi", a declarat Ion Marin.

Un alt motiv pentru care Farul a pierdut cu 1-4 meciul cu Steaua este absenta mijlocasului brazilian Gerlem, crede tehnicianul constantenilor.

"A contat mult absenta lui Gerlem pentru ca puteam sa facem diferenta pe una din partile laterale, ori la Ogararu, ori la Petre Marin. Nu pot sa spun ca Fatai si Gaston nu si-au facut datoria, dar la o situatie de unul la unul Gerlem putea sa faca diferenta", a mai spus Ion Marin.

Onlinesport


Ion Marin: "Arbitrul a protejat Steaua"