FCSB

Adrian Ilie: "Steaua a batut pasul pe loc in ultimii ani"

Fostul manager sportiv al Stelei, Adrian Ilie, sustine ca echipa din Ghencea a pierdut lupta cu rivalele CFR Cluj si Rapid deoarece are multi jucatori plafonati in lot.
"Cand Olaroiu a facut 'bici' din Steaua, Rapid si CFR Cluj nu erau ce sunt astazi. Steaua a batut pasul pe loc in ultimii ani pentru ca se crede ca sunt jucatori de valoare la echipa. Un jucator care e de 4-5 ani la echipa ar trebui sa fie lasat sa plece", a spus fostul oficial al Stelei.

Ilie este de parere ca brazilianul Arthuro va fi cel mai bun atacant din campionatul intern in scurt timp, desi nu a rupt gura targului in debutul campionatului.

"Arthuro e un jucator care in scurt timp va fi cel mai bun varf din Romania. Are calitate, da bine cu capul, e puternic si da bine cu stangul. E foarte tehnic, are nevoie de o adaptare. A jucat doar trei meciuri pentru Steaua. Arthuro a facut un meci foarte bun la Iasi", a declarat Adrian Ilie la Informatia de la Sportro.

Adrian Ilie a vorbit si despre rezerva lui Arthuro, grecul Pantelis Kapetanos, despre care a afirmat ca a fost adus pentru a juca doar in finalurile de meci.

"Kapetanos este un jucator care a fost adus gratis, este tanar si nu a fost adus ca un pion principal la echipa. Hai sa vedem pe cine poate sa ia Steaua de la AEK, dintre varfurile care sunt acolo. Pe Kapetanos AEK nu l-a mai vrut pentru ca aveau prea multi atacanti", a explicat Ilie.

Fostul oficial din Ghencea si jucator al lui Galatasaray crede ca Steaua va avea o misiune dificila in dubla cu Galatasaray, dar are si avantaje.

"Cred ca Galata o sa impinga jocul, dar daca Steaua o sa contraatace, eu zic ca o sa le puna probleme. O sa fie o atmosfera infernala, dar Steaua a jucat foarte multe meciuri importante si echipa o sa treaca peste acest lucru. Credeam ca Steaua o sa aiba parte de o echipa mai accesibila la tragerea la sorti. Steaua are un avantaj pentru ca Galatasaray nu joaca inca meciuri oficiale si in toate meciurile de pregatire nu au stralucit. Galatasaray ramane o echipa destul de mare cu un lot puternic", a comentat 'Cobra'.

Onlinesport


Adrian Ilie: "Steaua a batut pasul pe loc in ultimii ani"