FCSB

Argaseala: "Toja e fotbalist de Champions League!"

Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, este mandru de noua achizitie a echipei din Ghencea, Juan Toja. Argaseala a mai mentionat ca Toja nu va evolua in meciul cu Poli Iasi.
"Toja este un fotbalist de Champions League si o spun apasat! La dubla cu Galatasaray e posibil sa il vedem in teren. El este multumit, stia destul de multe lucruri despre Steaua. Are doi conationali in echipa noastra, cu Dayro Moreno a si jucat in echipa nationala de tineret a Columbiei. Jocul Stelei ar trebui sa se invarta in jurul a 11 fotbalisti. Fiecare va avea misiunea lui", a declarat Argaseala la emisiunea Liga lu' Mitica.

Oficialul Stelei a adaugat ca Toja nu va evolua in partida de vineri cu Politehnica Iasi, deoarece timpul de acomodare ar fi prea scurt.

"Nu cred ca va ajunge cartea verde pana vineri, dar oricum el nu va juca la Iasi, vine dintr-o tara care are fusul orar cu opt ore decalat si nu ii ajung doua ore sa se acomodeze. Va trebui sa vada 2-3 zile cum se simte la antrenament si apoi ne va zice cand va putea sa joace", a explicat Argaseala.

Valeriu Argaseala a dezvaluit apoi cum s-a ajuns la descoperirea lui Juan Carlos Toja, fotbalistul sosit de la FC Dallas, grupare din MLS.

"El a fost recomandat de cineva din America de Sud, a fost vazut de o persoana de acolo, iar dupa aceea ne-a fost trimis un material cu jocurile lui. Adrian Ilie, Marius Lacatus si Massimo Pedrazzini au analizat jocul lui, iar apoi s-au mai urmarit meciurile lui. L-a vazut si patronul si a spus ca este un jucator care ii place. Pe Toja il avem in vedere de 6 luni. Avea referinte foarte bune de la Dayro si de la Zapata", a precizat presedintele din Ghencea.

Onlinesport


Argaseala: "Toja e fotbalist de Champions League!"