FCSB

Argaseala: "Nu ne putem desparti de Golanski"

Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat, luni, ca pe adresa clubului din Ghencea nu a sosit nicio oferta penru Pawel Golanski, desi impresarul sau a afirmat ca Napoli si FC Porto sunt interesate de serviciile lui.
"Perspectiva de a pierde un jucator nu arata decat ca la Steaua jucatorii se pregatesc pentru a ajunge la acest nivel, de a fi ceruti de echipele mari. O echipa de talia Stelei nu poate decat sa se astepte la oferte din partea cluburilor bune. Asta nu inseamna ca daca jucatorii sunt solicitati, ei trebuie sa plece. O plecare a unui jucator este posibila doar daca nu afecteaza performantele clubului. Nu se pune problema banilor care se incaseaza, ci asigurarea continuitatii in pregatirea echipei. Nu avem nicio oferta pentru Golanski, nu am fost contactati de impresarul sau. Cu siguranta nu ne putem desparti de Golanski", a declarat Valeriu Argaseala de la emisiunea Informatia de la sportro.

Valeriu Argaseala este multumit de prestatia brazilianului Arthuro, desi acesta a ratat cateva ocazii incredibile. "Tinand cont ca el nu a jucat decat trei meciuri alaturi de noii sai colegi, Arthuro a aratat ca are valoare. Este foarte important ca atacantul sa ajunga in fata portii cu mingea. Este un atacant cu simtul golului. Nu va mai dura mult pana isi va mari procentul de reusita", a opinat presedintele din Ghencea.

Apoi, Argaseala a explicat de ce Bogdan Stancu si Kapetanos nu au prins lotul pentru partida cu FC Brasov. "Bogdan Stancu este jucator de baza pentru Steaua, iar Kapetanos nu a avut sansa sa se antreneze asa cum isi dorea el. El a considerat ca fiind al doilea atacant ca optiune poate sa ramana uneori si in afara lotului, uneori si pe banca de rezerve", a explicat Argaseala.

Oficialul Stelei a mai infirmat ca in vestiarul echipei ar fi nemultumiri privind neplata salariilor pe ultimele doua luni.

Onlinesport


Argaseala: "Nu ne putem desparti de Golanski"