FCSB

Argaseala: "Brasovenii au fost enervanti"

Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, considera ca tactica adoptata de Razvan Lucescu in meciul de duminica a fost una enervanta, deoarece Brasovul s-a aparat aglomerat.
"Eu cred ca Brasovul a jucat foarte defensiv, a stat foarte mult in propria jumatate si a distrus atacurile, iar Steaua a fost 'enervata' de aceasta tactica. Lacatus a reactionat mai urat la golul victoriei, tocmai din aceasta cauza, pentru ca o defensiva pe doua linii impiedica orice atac si orice spectacol", a spus Argaseala la gsptv.

Oficialul Stelei nu considera ca Zapata trece printr-o criza de forma, desi portarul columbian a gafat decisiv la ambele goluri primite de echipa din Ghencea in campionat.

"Orice jucator are momente in care nu este in forma. Zapata este un jucator foarte constiincios si dupa meci a fost foarte suparat. Mi-a spus ca ca a vazut mingea foarte tarziu. Nu a fost declarat portarul campionatului degeaba. Este un profesionist, iar cand vine vorba de fotbal uita problemele de acasa", sustine Argaseala.

In ceea ce priveste soarta columbianului-minune asteptat cu nerabdare in Ghencea, Argaseala spune ca acesta va veni marti in Romania. "Toja va veni maine. Daca totul decurge normal, el va sosi dupa-amiaza, va efectua vizita medicala miercuri, iar in aceeasi zi va fi trecut pe lista UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor", a precizat presedintele din Ghencea.

Onlinesport


Argaseala: "Brasovenii au fost enervanti"