FCSB

"Steaua are prima sansa cu Galatasaray"

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, crede ca Steaua nu are o misiune usoara in fata turcilor de la Galatasaray, dar le da elevilor lui Marius Lacatus prima sansa in duelul din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
"Nu e usor, erau adversari mai facili decat Galatasaray. Cred ca vor fi doua meciuri echilbrate. Tind sa cred ca Steaua are prima sansa. Si ca traditie, si ca istorie. In general fotbalul romanesc a dominat fotbalul din Turcia, desi ei au facut investitii foarte mari in ultimii ani in jucatori de valoare si in infrastructura", a spus Mircea Sandu la Premium Liga.

Chiar daca Steaua nu se va califica in grupele Ligii Campionilor, Mircea Sandu e de parere ca Marius Lacatus ar trebui pastrat in continuare pe banca tehnica de Gigi Becali.

"Eu sunt adeptul continuitatii. Sunt antrenori in fotbalul international care au o longevitate de la 3 la 20 de ani. Atunci cand vom avea continuitate pe banca, vom avea si rezultate. Cat timp ii miscam din 3 in etape, nu vom face nimic. Mizez pe ceea ce Lacatus a pregatit in aceasta vara. In teren, exprimarea apartine jucatorilor", a explicat Nasu'.

Totusi, Mircea Sandu i-a reprosat lui Lacatus ca il tine pe banca de rezerve pe Dorin Goian. "Goian este un jucator de mare valoare. Nu rezolvi o stare conflictuala neintroducandu-l in teren. Trebuie sa iti vezi interesul, chiar daca greseste intr-un anumit fel", a subliniat presedintele federatiei.

Onlinesport


"Steaua are prima sansa cu Galatasaray"