FCSB

"Daca ma bate Vasluiul, ma las de fotbal"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat in stilul caracteristic un posibil insucces al elevilor lui Marius Lacatus in partida cu FC Vaslui de miercuri seara.
"Daca ma bate Vasluiul, ma las de fotbal. Nu ma intereseaza nimic. Nici Liga, nici nimic. Nu o sa mai fie Steaua de aur, ci Steaua de tinichea", a declarat Gigi Becali, confirmand apoi ca Juan Toja va ajunge zilele urmatore la Steaua.

Referitor la delegarea lui Florin Prunea in functia de observator, Becali crede ca e ceva necurat la mijloc. "Stiu ca Prunea este observator, asta este o miscare menita sa ne arate pisica, dar, oricum, nu-mi fac griji. Nu se mai poate lucra cu arbitrii pe fata ca pana acum", a comentat patronul Stelei.

Becali a incercat apoi sa ii faca pe jucatori sa se gandeasca doar la meciul cu Vaslui, si nu la transferuri. "Treaba asta cu Banel la Galatasaray este o inventie a presei. Nu se pune problema ca Banel sa plece si nici Goian sa paraseasca Steaua", a precizat finantatorul.

Meciul dintre FC Vaslui si Steaua, din prima etapa a Ligii I, va incepe la ora 20:30 si va fi transmis in direct pe Onlinesport.ro.

Ramaneti alaturi de Onlinesport.ro pentru cele mai calde reactii dinainte si dupa terminarea meciului.

Onlinesport


"Daca ma bate Vasluiul, ma las de fotbal"