FCSB

Argaseala: "Goian nu mai pleaca"

Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, sustine ca Dorin Goian va ramane suta la suta jucatorul lui Marius Lacatus in sezonul viitor. In schimb, Toja este asteptat pana la meciul cu AS Roma in Ghencea.
"Goian nu mai pleaca. A avut acea oferta de la Sunderland, dar transferul a cazut. El trebuie sa se gandeasca in acest moment cum sa se antreneze mai bune. Oficial, de la Dinamo Kiev nu am primit nimic. Goian va fi al Stelei in acest an. Lovin, incepand de miercuri, a intrat in programul normal al primei echipei, dupa ce o anumita perioada a facut o pregatire foarte buna la echipa a doua", a spus Argaseala la Special.

Daca Dorin Goian are usile inchise pentru un transfer, trei stelisti au fost pusi pe lista jucatorilor de care Steaua se poate dispensa.

"In privinta plecarilor, e posibil sa plece Robert Neagoe, Marius Croitoru si Cristocea, care nu si-au gasit inca echipe. Neagoe nu stie inca unde va juca. Surdu nu cred ca va mai ramane nici el, isi va decide situatia intr-o saptamana", a adaugat oficialul stelist.

Mijlocasul columbian Juan Carlos Toja este asteptat in curand in Ghencea, insa el nu va debuta in amicalul de sambata cu AS Roma, deoarece va fi obosit.

"Asteptam raspunsul celor de la FC Dallas. Din discutiile pe care le-am avut cu agentul jucatorului, ei au acceptat aceasta oferta. Daca lucrurile se desfasoara in mod normal, nu mai ramane decat oficializarea transferului. Daca lucrurile merg bine, vineri va veni spre Romania. In cel mai bun caz el poate fi vazut ca spectator la meciul cu AS Roma. Cand a fost intrebat daca vrea sa vina la Steaua, Toja a spus ca vrea acest lucru, deoarece la Steaua se face performanta. Daca vine si Toja, lista de transferuri s-a incheiat la capitolul veniri", a explicat Argaseala.

Valeriu Argaseala este nemultumit de reactia fostelor glorii ale Stelei, care critica politica de transferuri din aceasta vara, si a precizat ca Steaua nu isi putea permite sa transfere doi jucatori de aceeasi valoare pentru postul de atacant.

"Cei mai buni scouteri sunt cei care nu au adus niciodata jucatori si vorbesc doar prin ziare. Pana sa isi dea cu parerea daca sunt jucatori buni, jucatorii ar trebui lasati sa joace. In momentul in care s-ar fi adus al doilea titular, unul dintre jucatori avea de pierdut. La fel si echipa. Am spus sa aducem si un al doilea jucator, care sa nu fie titular, dar care sa il poata inlocuiasca pe cel titular", sustine presedintele Stelei.

Onlinesport


Argaseala: "Goian nu mai pleaca"