FCSB

Argaseala: "Ar fi normal ca Steaua sa mearga in grupe"

Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, e de parere ca echipa din Bulevardul Ghencea merita sa se califice in grupele Ligii Campionilor deoarece datorita coeficientului pe care il are, CFR s-a calificat direct in grupe.
"Nu numai Steaua, oricine are nevoie de noroc la tragerile la sorti pentru Champions League. Nu este vorba de o pierdere financiara, ci de o continuitate in rezultate. Cred ca ar fi normal, mai ales anul acesta, cand in proportie covarsitoare...castigatoarea campionatului s-a calificat direct in grupe, Steaua sa mearga mai departe", a spus Argaseala pentru sportro.

Conducatorul Stelei a prefatat lupta din urmatorul sezon, spunand ca toate echipele s-au intarit numeric. Argaseala nu stie, insa, daca fotbalistii transferati de rivalele Stelei sunt unii de calitate.

"Va fi un campionat mai tare decat cel precedent pentru ca au venit bani la cateva echipe, din transferurile facute si o sa fie meciuri cu o valoare tehnica mai ridicata. Asta pentru ca au fost adusi jucatori de valoare tehnica la primele echipe si la Pandurii Tg. Jiu, care nu sunt din Romania si care vor sa arate ca isi merita un loc intr-o echipa din strainatate. Ca numar de transferuri Rapid, Vaslui, Cluj si Timisoara s-au intarit cel mai mult. Nu stim calitatea acestor jucatori. Daca ar fi sa judecam dupa cartile de vizita pe care le prezinta cluburile, toate transferurile sunt foarte bune. In momentul in care ei apar in teren, nu mai stim daca acesta corespunde. Cel mai la indemana exemplu este Dorsin", a declarat Argaseala.

Onlinesport


Argaseala: "Ar fi normal ca Steaua sa mearga in grupe"