FCSB

Becali: "Abel sa stea 100 de ani la Murcia"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat, luni seara, ca sansele ca Abel Gomez de la Murcia sa ajunga in Ghencea sunt minime datorita pretentiilor ridicate finaciare pe care acesta le are.
"Murcia a trimis o oferta de 500 de mii de euro pentru Rada si inca 300 de mii de euro daca promoveaza. Au spus de un schimb de jucatori cu Abel Gomez, dar i-am intrebat pe Argaseala, Adrian Ilie si Lacatus <>. Noi vrem sa ne batem cu fortele mari din Spania si de acolo nu il vede nimeni!? Lacatus spunea ca e foarte bun. I-am intrebat pe Gica Craioveanu, pe Contra, care mi-a spus ca e un mijlocas foarte bun.

Pai de ce nu il ia, ma, Getafe? Nu-l ia Getafe care e sub Steaua, si-l luam noi? Pai ce, vrem sa ne ducem sub Getafe? Murcia fara Abel ne dadea tot 500 de mii pe Rada. Kapetanos vrea 180 de mii de euro salariu, dar Abel vrea 240 de mii de euro, 80 de mii de euro la semnatura si mai vrea si impresarul vreo 32 de mii de euro comision, ca l-a inventat el pe Maradona. Sa stea Abel 100 de ani la Murcia. Le-am zis ca ii dau 180 de mii de euro pe an si daca ne pune Dumnezeu mana in cap, bine, daca nu, il trimit la echipa a doua, ca vreau sa o promovam si pe aia.", a spus Becali la Special.

Referitor la transferul lui Dorin Goian la Sunderland, Becali a admis ca englezii nu s-au hotarat inca si ca Giovani Becali mai incearca sa il propuna si la alte formatii din Europa.

"A ramas stabilit ca pana pe data de 15 iulie, daca nu il transfer,  sa le dau un acord de principiu sa aiba optiune de 3.5 milioane de euro celor de la Dinamo Kiev. Le-am spus ca nu are rost sa le dau hartie, pentru ca le-am dat cuvantul. Daca nu vine Giovani cu noutati, ca e plecat pe meleagurile europene, bineinteles ca vom vedea ce vom face. Giovani alearga mult, e cal de cursa lunga, e pe hipodrom", a explicat Becali.

Jocul echipei nu il nelinisteste
Gigi Becali a explicat si de ce Steaua nu a impresionat in meciurile amicale disputate in cantonamentul din Austria. Becali pune totul pe antrenamentele dure pe care Marius Lacatus le pregateste.

"Steaua nu m-a multumit, dar i-am zis lui Marius Lacatus sa stea linistit ca nu e nicio problema. Am inteles ca face antrenamente foarte tari, iar jucatorii nu se pot concentra la fel de bine in meciuri din acest motiv. In plus, nu l-am avut pe Mirel Radoi. Un singur jucator poate schimba soarta echipei. Ovidiu Petre si Radoi sunt jucatori de baza la Steaua, mai vine si Emeghara. Am castigat ceva la echipa: Dayro Moreno si pe Szekely", a explicat Becali.

Surdu, la Buzau. Ionescu si Neagoe in stand-by
Costel Bucur a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru cedarea lui Romeo Surdu la Gloria Buzau. Gruparea din Crang ii mai vrea si pe Claudiu Ionescu si Robert Neagoe, insa Becali a amanat un raspuns.

"Eu nu mai nicio treaba cu Buzaul. E o echipa pe care o patroneaza Costel Bucur in totalitate. Am discutat cu el si il trimitem pe Surdu la Buzau. Trebuie doar sa se inteleaga cu jucatorul. Bucur mi i-a cerut si pe Neagoe si Claudiu Ionescu. Cei doi nu au confirmat, dar e posibil sa nu fi confirmat pentru ca au fost cei mai morti jucatori la antrenamente. Eu mai am incredere in ei", a precizat latifundiarul.

Gigi Becali a mai dezvaluit ca a vrut sa il trimita pe Vali Badea sa joace pentru Unirea Urziceni, insa Lacatus a blocat mutarea.

"Pe Vali Badea am vrut sa il dau la Urziceni si Marius Lacatus mi-a spus ca, desi nu a jucat foarte bine, ii place atitudinea lui la meciuri si antrenamente. Vrea sa il tina. Ce, noi ii stim pe Arthuro si Kapetanos? Daca nu sunt buni? Il tin pe Vali Badea, ca stiu ce poate...", a explicat Becali.

Onlinesport


Becali: "Abel sa stea 100 de ani la Murcia"