FCSB

Argaseala: "E un lucru pozitiv ca jucatorii vor sa plece"

Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Steaua, Valeriu Argaseala, e de parere ca declaratiile fotbalistilor din ultima vreme de a parasi clubul din Ghencea reprezinta un lucru pozitiv, care atesta ca Steaua a ridicat nivelul jucatorilor.
"Daca un jucator vine de la FCM Bacau si este adus la Steaua la un nivel de Liga Campionilor inseamna ca este meritul Stelei ca a adus un jucator la acest nivel. Acest lucru este unul pozitiv, nu negativ. Oferte avem, dar nu cred ca o sa mai fie jucatori care sa plece de la Steaua", a spus Argaseala la Special.

Singurii jucatori care pot pleca in aceasta vara de la Steaua sunt Dorin Goian si Ionut Rada, a caror soarta se va decide luni. "Sunderland trebuie sa ne dea luni raspunsul pentru Goian, in jurul pranzului. Cu Rada e acelasi lucru, vom avea ultima discutie cu cei de la Murcia", a precizat oficialul stelist.

Intrebat daca Gabi Popescu este o solutie pentru postul de manager, ramas vacant dupa demisia lui Adrian Ilie, Argaseala a refuzat sa dea un raspuns clar."Gabi Popescu este unul dintre oamenii care cunosc foarte bine fotbalul si care il inteleg", a afirmat Argaseala.

Onlinesport



Argaseala: "E un lucru pozitiv ca jucatorii vor sa plece"