FCSB

Adrian Ilie: "Nu ma asteptam la aceasta decizie"

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca decizia Comisiei de Disciplina este foarte drastica si nu isi explica aceasta hotarare, dar nu crede ca formatia din Ghencea ar putea fi suspendata din cupele europene precum FC Porto.
"E o decizie prea dura. Nu ma asteptam la aceasta decizie pentru ca nu am gasit motivele pentru asa ceva. Nu stiu ce a fost la FC Porto, dar nu cred ca vom pati la fel. Am inteles ca si jucatorii au fost suspendati, dar nu au vreo vina pentru acest lucru. In cazul nostru nu cred ca a fost un caz de coruptie", a spus Ilie.

Formatia portugheza FC Porto a fost exclusa miercuri din cupele europene de UEFA in urma unei anchete a Federatiei Portugheze de Fotbal asupra unor cazuri de mita care s-au petrecut in sezonul 2003/2004 al campionatului intern.

Contactat telefonic, presedintele LPF, Dumitru Dragomir a precizat, pentru NewsIn: "Nu ma intereseaza ce decizii a luat Comisia de Disciplina. Comisiile nu mai sunt ale LPF ca sa vorbesc eu".

Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat, miercuri, Steaua cu sapte puncte de penalizare in urma scandalului "valiza", iar patronul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, a primit o amenda de 200.000 de lei si a fost interzis pentru doi ani pe stadioanele din Romania.

Universitatea Cluj a fost, de asemenea, sanctionata cu sase puncte, in timp ce, jucatorii Gigel Coman si Petre Marin, implicati in acest scandal, au fost suspendati si ei cate sase luni si a primit fiecare cate o amenda in valoare de 180.000 de lei.

In urma acestei decizii, locul celor doua echipe din clasament nu a fost schimbat. Astfel, Steaua se afla in cotinuare pe locul doi, insa cu 68 de puncte, in timp ce Universitatea Cluj ramane pe ultima pozitie, cu numai 17 puncte, astfel ca va incepe editia urmatoare a ligii secunde cu un handicap de opt puncte.

NewsIn


Adrian Ilie: "Nu ma asteptam la aceasta decizie"