FCSB

1,5 milioane pentru un portar de 'crescut'

Noua achizitie a Stelei, portarul de la Gloria Bistrita - Ciprian Tatarusanu, pentru care s-a platit suma de 1,5 milioane de euro, va veni in Ghencea abia din 2009.
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca formatia din Ghencea l-a achizitionat pe portarul Gloriei Bistrita, Ciprian Tatarusanu, dar jucatorul va evolua pentru ros-albastrii abia din sezonul 2009/2010.

"L-am luat pe Tatarusanu de la Bistrita. Am dat pe el un milion si jumatate de euro, dar o sa il mai las acolo un an de zile sa creasca", a declarat Gigi Becali, pentru NewsIn.

Portarul Gloriei Bistrita, Ciprian Tatarusanu, a semnat luni un contract cu Steaua, formatie la care va evolua din sezonul 2009-2010. Tatarusanu (21 de ani) este international de tineret si a fost achizitionat de Gloria Bistrita in 2007 de la gruparea de Liga a III-a, Juventus Bucuresti. In sezonul trecut, goalkeeper-ul a evoluat in 25 de meciuri pentru Gloria Bistrita.

Portarul Ciprian Tatarusanu a declarat ca este onorat ca va evolua la cel mai galonat club din Romania si isi doreste sa demonstreze ca merita sa joace in Ghencea, informeaza site-ul oficial al Stelei.

"Sunt onorat de faptul ca am ajuns la Steaua, cel mai galonat club din fotbalul romanesc si sper ca, din momentul in care voi veni sa joc in Ghencea, sa demonstrez faptul ca merit sa evoluez la aceasta echipa", a spus Tatarusanu.

NewsIn


1,5 milioane pentru un portar de 'crescut'