FCSB

"Mai bine mort, decat la Steaua"

Atacantul clubului CFR Cluj, Cristian Fabbiani, a spus, marti, dupa amicalul de la Targu Mures, ca nu ia in calcul un eventual transfer la gruparea din Ghencea, care doreste sa il ofere in schimbul sau pe Nicolae Dica.
Iuliu Muresan si Gigi Becali au confirmat negocierile pentru un schimb intre Nicolae Dica si Cristian Fabbiani, dar varful argentinian nu isi doreste nici in ruptul capului sa ajunga in Ghencea. "Mai bine mort, decat la Steaua", a fost auzit Fabbiani spunand, in momentul in care a fost intrebat de cativa suporteri daca pleaca la Steaua.

Nici Nicolae Dica nu pare incantat de un transfer tot la o echipa din Romania, dupa ce a asteptat patru ani ca sa plece in strainatate. "Dica isi doreste sa plece intr-un campionat mai puternic", a declarat Adrian Ilie, referitor la situatia jucatorului care are oferte din Portugalia si Rusia.

Gigi Becali si Iuliu Muresan vor discuta joi un posibil schimb intre Fabbiani si Dica, clujenii fiind dispusi sa ofere 1 milion de euro pe langa varful argentinian.

Onlinesport


"Mai bine mort, decat la Steaua"