FCSB

Greselile lui Alexandru Tudor

Delegat pentru prima data la un meci al Stelei dupa ce a avantajat formatia antrenata de Marius Lacatus in meciul cu CFR Cluj, arbitrul Alexandru Tudor a tinut sa arate tuturor ca nu culorile "ros-albastre" sunt in sufletul sau.
Saptamana suspiciunilor a inceput marti seara la restaurantul Zerillo's din Piata Lahovari, unde intre presedintele lui Dinamo, Cristi Borcea, si omul care deleaga arbitrii, Ionut Lupescu, a avut loc o intalnire in care s-a discutat despre arbitrajele din acest sezon. Imediat dupa aceasta intalnire, Lupescu a dat o declaratie presei, in care tragea un semnal de alarma cu privire la greselile favorabile Stelei din acest retur, declaratie din care se intelegea ca cine va avantaja Steaua, va plati scump.

Alexandru Tudor, cunoscut la mijlocul anilor '90 drept un membru marcant al galeriei lui Dinamo, a fost delegat la meciul din Stefan cel Mare pentru prima data la un meci al Stelei, se pare, la cererea presedintelui Federatiei, Mircea Sandu.

Arbitrul bucurestean a tinut sa demonstreze ca eticheta de "stelist", care i-a fost pusa de Iuliu Muresan si Marian Iancu, este una total falsa, judecand doua faze extrem de clare in favoarea dinamovistilor. Mai intai, in prima repriza, desi se afla la doi metri de faza, Alexandru Tudor nu a scos nici macar un cartonas galben pentru Adrian Ropotan, la un fault extrem de dur asupra lui Adrian Neaga (vezi foto), interventia fiind asemanatoare cu cea care l-a scos din circuit pe atacantul lui Arsenal, Eduardo, timp de noua luni.

A doua greseala a lui Alexandru Tudor a avut loc in partea secunda, la o simulare evidenta in suprafata de pedeapsa a lui Florin Bratu. Tudor a intentionat pentru moment sa scoata cartonasul galben, insa dupa ce a observat ca Bratu este cel in cauza, a dus mana de la buzunar si a plecat rapid din zona in care a avut loc incidentul.

Onlinesport
foto: captura KanalD


Greselile lui Alexandru Tudor