FCSB

Artavazd Karamian a fost acontat de Steaua

Steaua a dat prima lovitura pe piata trasferurilor reusind sa il convinga pe armeanul lui Poli Timisoara, Artavazd Karamian, sa evolueze in Ghencea din sezonul viitor.
Conform Antena 1, Gigi Becali va plati Timisoarei nu mai putin de 1,5 milioane de euro, ceea ce reprezinta clauza de reziliere a mijlocasului de 28 de ani, iar acestui un salariu anual in valoare de 350.000 de euro.

Se pare ca cel care l-a convins pe Artiom sa aleaga Steaua a fost Mihai Stoichita, cel care l-a adus in urma cu patru ani din Armenia la Rapid Bucuresti, si care este foarte bun prieten cu actualul antrenor al formatiei ros-albastre, Marius Lacatus.

Nascut pe 14.11.1979, Artavazd Karamian este mijlocas stanga, iar inainte de a veni in Romania a jucat la Kilikia Erevan, Patrs, Arsenal Kiev si Pyunik Erevan, fiind unul dintre jucatorii de baza a selectionatei de fotbal armene. In Romania, acesta a jucat doar pentru Rapid si Poli Timisoara.

Cunoscut ca un tip familist, mijlocasul a refuzat mai multe oferte tentante de-a lungul timpului tocmai pentru ca isi dorea din tot sufletul sa joace in aceeasi echipa cu fratele sau, Arman, acest lucru intamplandu-se la Kilikia, Pyunik, Arsenal Kiev, Patras sau Rapid.

Onlinesport: Daniel Popescu
FOTO: politimisoara.com


Artavazd Karamian a fost acontat de Steaua