FCSB

"O sa bat galeria de papagali a lui Dinamo"

Patronul Stelei, Gigi Becali, l-a amenintat pe omologul sau de la Dinamo, Cristi Borcea, ca va intra in forta in galeria lui Dinamo la meciul de duminica pentru a ii bate pe sustinatorii echipei din Stefan cel Mare.
"Intru peste suporterii vostrii cu 50 de sportivi! Sa vad ce o sa faceti! O sa-ti bat galeria aia de nu te vezi! Sunteti niste prosti si niste papagali! Cand a venit Giovani Becali presedinte de ce nu a mai marait galeria aia a ta?! Iau 100 de sportivi si stau in galeria ta! Sa vad ce-mi poti face! Borcea, cand a fost galeria ta arestata in Bulgaria, la Gigi Becali a apelat", i-a transmis Becali lui Cristi Borcea, la Telesport.

Gigi Becali spune ca vrea tiltul de campion chiar si prin fapte ilicite si se bucura ca pana si arbitrii au devenit suporteri ai Stelei in acest final de campionat.

"Pe mine ma intereseaza sa iau titlul! Nu conteaza prin ce mijloace, cu orice risc! Eu vreau sa castigam cu mari probleme si totul sa fie in favoarea Stelei. Intr-un campionat prost trebuie sa fie o campioana. Nu exista lume de la locul doi in jos. Niciodata nu veti vedea Steaua dezavantajata! Steaua e Steaua! Pana si Balaj tine cu noi! Fiind cu CFR in lupta, toata lumea tine cu noi. Ungurii sa nu mai castige nimic! Afara! Sa-i scoata si din Parlament! Cel mai fericit sunt cand dau gol din ofsail! Steaua a fost ajutata de arbitri ca prea a fost chinuita de ei in anii trecuti!", a declarat Becali.

Becali crede ca sunt sanse mari ca Steaua sa sarbatoareasca titlul chiar de duminica, mizand pe un insucces al CFR-ului in meciul cu Gloria Bistrita. "E posibil ca CFR sa se incurce la Bistrita si atunci stau la sampanie cu Borcea, cu Nicu Badea, cu Giovani. Fiecare jucator de la Bistrita este posibil sa aiba 30-40 de mii de euro prima in caz ca ii incurca pe CFR Cluj", a opinat patronul Stelei.

Onlinesport


"O sa bat galeria de papagali a lui Dinamo"