FCSB

Argaseala: "Radoi parca e vanat uneori"

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca fundasul Mirel Radoi, care a fost accidentat, duminica, la meciul cu UTA Arad, de Pedro Oliveira, jucatorul care l-a faultat dur pe stelist si anul trecut, parca "este vanat".

"Radoi parca e vanat uneori, acelasi jucator care evolua anul trecut la CFR Cluj l-a accidentat si acum si nu vreau sa cred ca e altceva. Jucatorii ar trebui sa se respecte mai mult, e vorba de sanatatea lor si de locul lor de munca. In fotbal se intampla accidentari, dar sunt unele care pot fi evitate", a spus Argaseala.

Mirel Radoi a fost lovit dur in genunchiul stang de Pedro Oliveira, jucator care in urma cu aproape un an, la un meci CFR Cluj - Steaua, scor 2-1, disputat la 26 aprilie 2007, l-a accidentat pe capitanul stelist la genunchiul drept, ulterior fundasul fiind indisponibil aproximativ doua luni.

Valeriu Argaseala a precizat ca a avut emotii la meciul cu UTA Arad, castigat de Steaua, cu scorul de 2-1. "Eu am emotii cu doua ore inainte de meci si apoi pana la 3-4 dimineata dupa o astfel de partida. Daca o echipa care lupta pentru evitarea retrogradarii a jucat asa, va dati seama ca o formatie care lupta pentru cupele europene, si ma refer la FC Vaslui, va fi la fel de determinata", a explicat oficialul stelist.

El a mentionat ca starea mijlocasului Dayro Moreno, care este suspect de apendicita, urmeaza sa fie evaluata. "Urmatoarele doua-trei zile va mai sta pana sa fie evaluat, iar daca medicul de specialitate va spune ca trebuie operat, atunci se va intampla acest lucru", a afirmat Argaseala.

Valeriu Argaseala a facut referire si la derbiul suspendat Rapid - Steaua, in cazul caruia Comisia de Disciplina a FRF urmeaza sa ia o decizie. "Asteptam decizia Comisiei de Disciplina in conformitate cu prevederile regulamentare. Nu trebuie sa abordam noi o anumita strategie. A fost un eveniment pentru ca nu s-a mai intamplat asa ceva pana cum, dar nu trebuie ridicat la rangul de eveniment extraordinar. Exista un regulament si nu mai e decat de asteptat decizia", a declarat Argaseala.

Mediafax



Argaseala: "Radoi parca e vanat uneori"