FCSB

"Zorro" ramane si la anul la Steaua

In urma evolutiilor foarte bune pe care le-a avut in ultimele doua partide si mai ales dupa golul salvator cu Unirea Urziceni, Habib Habibou l-a convins pe Gigi Becali ca merita sa plateasca 1 milion de euro pentru ca Zorro sa ramana la Steaua si pentru sezonul viitor.

Habib Habibou s-a nascut la 16 aprilie 1987, in Franta. S-a format ca jucator la echipa franceza Paris Saint-Germain, de unde a fost cumparat de Charleroi in 2005. In 2007, Habibou a fost imprumutat la Tubize, echipa din liga secunda din Belgia, unde a marcat 12 goluri in 11 meciuri. A revenit la Charleroi care l-a imprumutat la Steaua pana in vara, cu prima optiune de cumparare pentru echipa din Ghencea.

Dupa nefericitul incident din cantonamentul Stelei din Cipru, cand Habibou a fost la un pas de moarte, fiind faultat dur intr-un meci amical cu Levski Sofia, acesta a revenit la antrenamentele ros-albastrilor dupa o luna de pauza si a intrat pentru prima data in teren intr-un meci oficial cu Pandurii Tg. Jiu, cand a contribuit decisiv la golul lui Ovidiu Petre.

Onlinesport: Irina Maxim



"Zorro" ramane si la anul la Steaua