FCSB

Lacatus: "O victorie meritata"

Antrenorul principal al Stelei, Marius Lacatus, a declarat la conferinta de presa ca victoria cu Unirea Urziceni 'este una meritata' si ca suporterii stelisti au controbuit din nou la succesul echipei.

"Am intalnit o echipa disciplinata tactic, am avut de suferit, am ratat cateva situatii clare de a marca. Per ansamblu este o victorie meritata, care ne aduce pe locul doi si ne mentine in lupta pentru titlu. Este bine ca am reusit sa profitam de pasii gresiti ai echipelor care sunt angrenate in aceasta lupta de ocupare a pozitiei unu sau doi care duce in Champions League. Avem nevoie de continuitate, de rezultate bune si mai ales de liniste pentru a pregati meciurile care urmeaza", a comentat Marius Lacatus jocul cu Unirea Urziceni.

"Cam tristi, cam putini...va pare rau ca a ajuns Steaua unde a ajuns?", a glumit Lacatus cu reprezentantii mass-media prezenti in numar redus la conferinta de presa.

"Suporterii au dovedit inca o data ca sunt iubitori ai echipei Steaua si sunt alaturi de echipa. Faptul ca am ajuns pe locul doi probabil ca le da si lor mai multa incredere. Chiar daca uneori jocul nu merge asa cum ne propunem, punctele sunt cele care conteaza".

"Habibou este un jucator valoros, care in momentul in care apelam la el trebuie sa-si faca datoria".

"Dan Petrescu trebuie respectat pentru ca a crescut la Steaua, a avut performante la Steaua si a fost un jucator al nationalei care trebuie respectat pe orice stadion merge. Cred ca suporterii au reactionat din cauza trecutului, cand Dan Petrescu a pupat steagul Rapidului".

Onlinesport



Lacatus: "O victorie meritata"