FCSB

Argaseala: "Muresan controleaza arbitrajul"

Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Steaua, Valeriu Argaseala, spune ca Iuliu Muresan si-a dat arama pe fata prin ultimele declaratii pe care le-a facut la adresa arbitrajelor din Liga I.
"Domnul Muresan are o problema. Incearca sa imite foarte mult. Daca imita o data, poate ca ii iese, dar bag de seama ca imita tot timpul. O sa inceapa sa conteste de acum ca se joaca pe un teren cu umbra, ca o sa creasca iarba vertical. Mi-am dat seaam ca are un mod de a prezenta lucrurile numai de dragul de a iesi in fata si a vorbi. Dansul spune ca este un om care nu face altceva decat sa raspunda la atacuri. Mai grav este altceva, el a spus ca acesta va fi ultimul meci pentru Coltescu,  iar data trecuta a spus ca nu ii va permite lui Ionut Lupescu sa mai delege arbitri din Bucuresti. Bag de seama ca aceste afirmatii tradeaza altceva, ca el controleaza arbitrajul. Lucrul asta chiar imi da de gandit, ca el nu ii mai da voie lui Lupescu, ca Sebastian Coltescu va avea ultimul meci la Pandurii...maine-poimaine o sa spuna ca doar 6-7 arbitri mai au voie sa oficieze, acolo unde ii pune Paszkany", a spus presedintele Stelei, la Special.

Dupa meciul cu Steaua, oficialul clujean a declarat ca nu ii va mai permite lui Ionut Lupescu sa delege arbitri din Bucuresti la meciurile CFR-ului, iar in momentul in care a aflat ca Sebastian Coltescu va arbitra meciul dintre Steaua si Pandurii Targu Jiu, Muresan a opinat ca acesta va ajuta vicecampioana Romaniei, dupa care va fi exclus din arbitraj.

Onlinesport


Argaseala: "Muresan controleaza arbitrajul"