Liga 1

Povestea derbyului Steaua - CFR Cluj pe Onlinesport.ro: rapiditate si promptitudine

Derbyul Steaua - CFR Cluj ne-a pus duminica seara in postura de a va oferi din Ghencea cele mai rapide si numeroase informatii, dintre toate siteurile de profil din Romania. Iata povestea derbyului, asa cum a fost la noi.
Onlinesport.ro v-a tinut la curent cu cele mai proaspete informatii de la stadion, incepand cu tactica bisnitarilor si agitatia lui Argaseala, cu declaratia lui Becali care a anuntat spectacol pentru Steaua si umilinta pentru Cluj, apoi cu modul in care o ora si jumatate stadionul Ghencea s-a umplut cu oameni.

V-am informat despre componenta echipelor de start, v-am scris despre atmosfera incendiara creata de trompete si despre fanii la bustul gol ai lui CFR.

V-am prezentat situatia de la tribuna oficiala, la care jurnalistii au avut acces duminica seara la o revista 'Start spre Liga', cu un interviu al lui Mirel Radoi si alte informatii despre derby. Ofiterul de presa al FRF nu a reusit sa faca rost de o invitatie si a luat loc in tribuna 0, alaturi de fanii Stelei.

A urmat intrarea pe gazon a lui Iuliu Muresan, huiduita de intreg stadionul, iar Becali a scos capul pe la tribuna oficiala pentru a vedea episodul.

Au intrat pe teren portarii, iar goal-keeperul clujean a fost hiuduit la scena deschisa, un episod de rau augur care a prevestit autogolul.

Au urmat intrarile loturilor celor doua echipe, CFR fluierata de peste 20.000 de oameni, Steaua adulata. A fost un record de straini in Liga 1.

Apoi a inceput partida, iar Onlinesport.ro v-a prezentat unele incidente in tribune ale fanilor clujeni, precum si banerele scoase de fanii Stelei.

V-am tinut la curent cu cele mai proaspete informatii in modulul de LIVE, dar si pe site acolo unde v-am prezentat reactii ale jucatorilor si antrenorilor. Am aflat despre gestul  lui Trica dupa primul gol, despre iesirile nervoase ale lui Andone, dar si despre izbucnirea dintre Lacatus si Trica.

La final v-am tinut la curent cu declaratii in timp real de la conferinta de presa ale lui Lacatus si Andone, dar si cu spusele lui Radoi din fata vestiarului, precum si afirmatiile lui Becali. Am scris si ceea ce a spus Zapata despre interventia sa din careu.

Cronica de meci a aparut pe site la nici cateva minute de la final, alaturi de un poster cu Dayro Moreno si cateva consideratii despre partida scrise de Vadim Cusnarencu pe blogul sau.

Este modul in care Onlinesport.ro va acoperi de acum inainte cel putin evenimentele sportive importante din Bucuresti.

Ramaneti cu noi zi de zi pentru cele mai proaspete stiri din sport.

Onlinesport: Vadim Cusnarencu


Povestea derbyului Steaua - CFR Cluj pe Onlinesport.ro: rapiditate si promptitudine