FCSB

Adrian Ilie: 'Nu stiu daca Habib va fi titular din prima'

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca primul jucator achizitionat in aceasta iarna, atacantul Habib Habibou de la Charleroi, are calitati care l-ar putea ajuta sa se impuna inca din retur, insa a subliniat ca va trebui sa lupte pentru un loc de titular.
"In primul rand este un jucator de viitor, de perspectiva. Are calitati, este inalt, are viteza buna, da goluri. Nu stiu daca Habib va fi titular din prima la Steaua, este foarte tanar, nimeni nu vine ca titular cert, este posibil sa aiba o explozie din prima si sa se impuna, dar este posibil sa nu joace, sa se impuna in campionatul viitor. In primul rand ne gandim si la viitor cand luam jucatori tineri precum Habibou. Este posibil, insa, sa vedeti la Steaua si jucatori de peste 30 de ani", a spus Ilie, care adaugat ca spera ca Habib Habibou sa dea randament inca din retur si sa confirme din start.

FC Steaua a anuntat primul transfer al acestei ierni, atacantul francez Habib Habibou de la Charleroi, care va semna un contract pe cinci ani si va fi prezent la reunirea lotului, din 8 ianuarie.

Mediafax
 



Adrian Ilie: 'Nu stiu daca Habib va fi titular din prima'