FCSB

Habib 'cel iubit' la Steaua

Managerul Stelei, Adrian Ilie, a declarat, luni, pentru NewsIn, ca ros-albastrii au realizat transferul atacantului francez Habibou Habib (20 de ani), de la gruparea belgiana Charleroi. El va semna pentru cinci ani. In limba araba, Habib inseamna 'cel iubit'. Ramane de vazut cat il vor iubi fanii Stelei pe Habib in Romania, depinde numai de el.
"Transferul lui Habib este deja rezolvat, el urmeaza sa se alature lotului nostru. L-am urmarit in mai multe meciuri, este un atacant masiv, de mare perspectiva", a declarat luni, pentru NewsIn, Adrian Ilie, care nu a dezvaluit si suma pe care gruparea din Ghencea a platit-o pentru atacant.

Habib Habibou (1,92 metri, 80 de kilograme) s-a nascut la 16 aprilie 1987, in Franta. El este un jucator format la gruparea franceza Paris Saint-Germain, de unde a fost achizitionat de Charleroi in 2005. In intervalul ianuarie - iunie 2007, Habibou a fost imprumutat la formatia Tubize, din liga a doua belgiana, si a marcat 12 goluri in 11 meciuri, iar la inceputul acestui sezon a revenit la Charleroi. De serviciile jucatorului francez s-au mai interesat gruparea din prima liga olandeza Sparta Rotterdam si Fortuna Dusseldorf, din liga a treia germana.

Steaua a mai fost interesata de un jucator de la Charleroi, mijlocasul francez Fabien Camus, insa tratativele pentru transferul acestuia treneaza. Tot din campionatul Belgiei, Steaua intentiona sa-l readuca pe Cyril Thereau, jucator care a evoluat pentru "ros-albastri" si in sezonul trecut si care a fost vandut, in vara, la Anderlecht Bruxelles.




Habib 'cel iubit' la Steaua