FCSB

Hagi despre Becali: "Iarta-l, Doamne, ca n-a stiut ce a facut"

Fostul antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi, a declarat duminica, la Craiova, cu ocazia lansarii DVD-ului "Hagi - Volumul I. Nationala", ca nu vrea sa se mai gandeasca la umilinta pe care a trait-o in Ghencea din cauza lui Gigi Becali.
"In prag de Sarbatori nu vreau sa ma gandesc la Gigi Becali. Ii spun doar 'Iarta-l, Doamne, ca n-a stiut ce a facut'", a declarat Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi a demisionat de la Steaua dupa ce Gigi Becali si-a manifestat public nemultumirea in mai multe randuri fata de modul in care acesta antreneaza, atacandu-l dur pe fostul selectioner.

Cu ocazia lansarii DVD-ului de la Craiova, Hagi a spus: "Mi-am dorit foarte mult sa lansez acest DVD si la Craiova. Craiova merita sa revina in prim-planul fotbalului romanesc. Aici s-au lansat jucatori mari si doar o conjunctura nefavorabila m-a impiedicat sa imbrac tricoul Universitatii".

Altfel, Gheorghe Hagi a fost asteptat de sute de fani la Craiova, fiind solicitat pentru autografe si fotografii. DVD-ul "Hagi - Volumul I. Nationala" contine o colectie de faze si goluri marcate de fostul mare international la echipa nationala.

Hagi a primit din partea artistului plastic Ovidiu Paraianu o cheie de aur. Acelasi cadou a mai fost oferit si presedintelui Romaniei, Traian Basescu, presedintelui SUA, George W. Bush, presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy, si Reginei Elisabeta a II-a.

NewsIn


Hagi despre Becali: "Iarta-l, Doamne, ca n-a stiut ce a facut"