FCSB

Becali: "L-am impins pe Hagi la demisie. Mi-a fost jena sa vorbesc cu el. Oli nu-mi raspunde"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, ca l-a facut pe Hagi sa-si dea demisia neintentionat si a marturisit ca i-a fost jena sa-i raspunda la telefon in aceasta dimineata. Gigi Becali a precizat ca tot incearca sa ia legatura cu Cosmin Olaroiu, dar ca acesta nu raspunde.
"Nu m-a surprins decizia lui Gica, pentru ca l-am vazut suparat inainte de meci. Si dupa meci era la fel de tacut si ma gandeam ca o sa faca un asemenea act. La Steaua lucrezi sub presiune mereu pentru ca trebuie sa ai rezultate. Steaua sub conducerea mea a intrat de doua ori in grupe. Asa cu presiune, cum fac eu, am adus in Romania vreo 30 de milioane de euro. La Steaua trebuie sa castigi in permanenta.

"Eu cand l-am adus pe Hagi am spus ca pentru mine conteaza mai mult Hagi decat Steaua. Am dat 9 milioane de euro fara 200 de mii in trei luni de zile pentru ca el sa aiba jucatori. El a avut ghinion. Iacob, Badea, Mirel Radoi si Plesan s-au accidentat, jucatori de baza, a avut ghinion. Sustinere din partea mea a avut, dar nu a avut din partea lui Dumnezeu. Poate ca am exagerat dupa meciul de la Cluj. L-am impins pe Hagi la demisie, dar nu intentionat. Becali nu e pervers. Becali demite pe cineva si cu asta basta. Nu fac jocuri", a spus Becali la Special.

Patronul Stelei a dezvaluit ca Hagi l-a sunat de doua ori, dar ca i-a fost jena sa raspunda la telefon. "Gica m-a sunat pe mine de doua ori, dar sunt momente cand parca aplec capul in fata providentei. M-a sunat la ora 11:00, m-a mai sunat si mai tarziu, dar n-am raspuns. Parca simteam ca asta se va intampla. Mi-a fost jena, mai ales ca el nu prea ma suna. E nasul meu, e Hagi, mi-e jena, nici nu stiu cum pot sa dau ochii cu el acum. E o durere pentru mine", a declarat Becali.

Gigi Becali a declarat ca Hagi a lucrat pe gratis la Steaua, pentru ca a refuzat sa-si primeasca banii din contract. "Demisia lui Hagi ma multumeste. Cred ca e mai bine pentru Steaua  ca Hagi si-a dat demisia. Nu a vrut nici un ban. Trebuia sa primeasca vreo 200 de mii de euro, pe munca lui, dar nu a vrut. Eu ieri i-am spus sa-mi dea contul ca sa-i bag 530 de mii de euro in cont. El a vrut sa traga de timp, a zis ca vorbim maine. Hagi a lucrat pe gratis la Steaua, urma sa fie platit, dar a renuntat", a mentionat Becali.

Finantatorul Stelei a anuntat ca tot incearca sa ia legatura cu Cosmin Olaroiu pentru a-i ordona acestuia sa se intoarca in Ghencea, dar fostul antrenor refuza sa raspunda la telefon, momentan.

"Tot il sun pe Olaroiu si nu imi raspunde. Daca imi raspunde la telefon, va fi antrenor, in timpul in care poate pleca de acolo. Pedrazzini ramane pana cand vine Olaroiu. Daca refuza Olaroiu, nu stiu pe cine o sa pun, stai sa vad cine e liber. Poate Mourinho... Olaroiu se va intoarce pentru ca imi dau eu ordine. Ce zic eu, aia face. Cu Olaroiu am mai vorbit decat o data, l-am sunat si i-am spus <>", a declarat Becali.

Dupa demisia lui Hagi, Becali este si putin suparat, pentru ca nu a reusit sa faca din "Rege" un mare antrenor, asa cum a promis. "Mi-am pus toate fortele mele ca sa fac ca Hagi sa fie un mare antrenor, asa cum a fost si jucator, dar nu am putut, desi nu credeam asa ceva. Acum o perioada el va avea o retinere fata de mine, si eu fata de el, dar dupa o perioada cred ca ne va trece. Rudenia e rudenie, fotbalul este fotbal", a afirmat Becali.

Onlinesport


Becali: "L-am impins pe Hagi la demisie. Mi-a fost jena sa vorbesc cu el. Oli nu-mi raspunde"