FCSB

EXCLUSIV: Dady, dorit de Steaua, s-a accidentat!

Atacantul lui Belenses, Dady, care se afla pe lista de achizitii a Stelei, a fost diagnosticat cu pubalgie. El ar putea fi operat oricand si isi va suspenda antrenamentele pentru o durata curpinsa intre 6 saptamani si 3 luni, informeaza miercuri noapte editia electronica a ziarului portughez O Jogo. Adrian Ilie se dusese in Portugalia pentru a parafa transferul.
Atacantul pentru care Steaua este gata sa scoata 3 milioane de euro, Dady, are probleme de sanatate, el fiind diagnosticat cu pubalgie. Medicul echipei l-a sfatuit sa opreasca antrenamentele, el urmand sa faca un tratament, iar daca acesta nu il va vindeca, se va opera.

"Situatia parea sa mearga bine, dar in ultimele zile s-a agravat. De aceea am optat ca jucatorul sa-si opreasca antrenamentele si sa urmeze un tratament specific. Vom vedea daca vom reusi sa rezolvam aceasta situatie in aceasta maniera, dar o operatie nu este exclusa", a spus medicul lui Beleneses, Rui Miller.

Atacantul lui Belenses, Dady, a declarat ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a se recupera.

Pubalgia este cauzata de dezechilibrul intre masele musculare situate deasupra si dedesubtul articulatiei oaselor iliace, cand muschii aductori ai coapsei sunt prea dezvoltati in raport cu musculatura abdominala.

Ca tratament, lui Dady urmeaza sa i se administreze antiinflamatoare, el urmand sa isi suspende antrenamentele intre 6 saptamani si 3 luni.

Onlinesport: Cristian Soitu


EXCLUSIV: Dady, dorit de Steaua, s-a accidentat!