FCSB

Raducioiu va colabora cu Steaua ca impresar

Fostul jucator si manager sportiv al FC Dinamo, Florin Raducioiu, va colabora cu FC Steaua in calitate de impresar, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali.

"Raducioiu nu va fi in locul lui MM (n.r. - fostul manager general Mihai Stoica, demis la sfarsitul saptamanii trecute) si nici nu va prelua din atributiile lui. Raducioiu va fi impresar care va lucra cu Steaua, la fel ca Adrian Ilie. Va colabora cu noi. Ce conteaza ca a fost dinamovist sau ca a lucrat la Dinamo. Suntem oameni si vom colabora", a spus Becali.

Fost jucator dinamovist, Florin Raducioiu a ocupat, in perioada 21 decembrie 2006 - 13 aprilie 2007, functia de manager sportiv al FC Dinamo, el demisionand din cauza ca a fost deranjat de faptul ca a aflat de transferul atacantului Daniel Oprita, de la Steaua, din presa si de faptul ca nu era consultat in mai multe probleme ale clubului.

Dupa demisia lui Raducioiu, unul dintre actionari a afirmat, sub acoperirea anonimatului, ca Raducioiu a fost adus intr-o functie de conducere la Dinamo doar pentru imagine, insa nu s-a multuimit cu statutul de "vedeta". La despartirea de fosta sa echipa, Florin Raducioiu a explicat ca motivul care l-a determinat sa demisioneze a fost incompatibilitatea cu politica de transferuri a clubului si a subliniat ca este exclus sa mai revina la Dinamo.

Mediafax


Raducioiu va colabora cu Steaua ca impresar