FCSB

Becali, in silenzio stampa?

Va vine sa credeti sau nu, Becali vrea sa dea de inteles ca a intrat in silenzio stampa, cand vine vorba de fotbal. Invitat la "Miezul Problemei", Becali a refuzat sa vorbeasca despre fotbal, spunand ca nu mai zice nimic despre Steaua pana la Paste, cand Steaua va juca cu Dinamo. El a aratat ca un viitor presedinte al Romaniei poate fi agramat, comitand un dezacordi elementar intre subiect si predicat.

Dupa ce i-a bagat ieri in sedinta pe jucatori, patronul Stelei se fereste sa mai discute despre fotbal, dupa "umilinta pe care au produs-o jucatorii", asa cum chiar Becali a caracterizat faptele jucatorilor din ultima vreme.

"Nu vreau sa vorbesc de Steaua decat dupa 3 meciuri. Eu mi-am facut treaba, mai vorbesc dupa meciul cu Dinamo discut. Ieri le-am dat exemplu jucatorilor pe Figo. Portughezul este lovit, se scoala ca un copil, iar il arunca jos, iar alearga, nu scoate o vorba, nu se rasteste la arbitru, la jucarul care l-a lovit."

Totusi, Becali a avut o scapare, si a vorbit despre noul brazilian al Stelei. Becali s-a ferit sa il laude, dupa ce laudelele lui au dat gres in cazul lui Andrei Cristea.

"Daca am dat pe el 1 milion si jumatate de dolari, nu dadeam degeaba. Cristea a fost mai scump decat Elton, dar asta e alta treaba. E posibil sa joace cu FC Arges, dar eu nu vreau sa-l laud pana nu-l vad."

In lupta pentru presedentia Romaniei, Becali si-a aratat iar limitele, comitand un dezacord declarand ca "banii e arma cu care lupt". Asa e cand e multi bani...

Onlinesport: Cristian Soitu



Becali, in silenzio stampa?